SI VOLS CONTRIBUIR A LA PAU I A LA FELICITAT DEL MON......

1. Cerca en tu mateix la força del propòsit, la fe en la pròpia regeneració. La teva divinitat t'espera. Esforçat en trobar-la i actualitzar-la.

2. Practica en tot moment la religió universal del be sense distinció de creences, de classes, de partits, d'interessos, de nacionalitats, de races, de regnes de la natura.

3. Oblida les teves faltes i limitacions passades, per renàixer amb nous estímuls a una vida millor. Aleshores, tàcitament, seràs mereixedor de la invisible ajuda.

4. Practica la simpatia i fes-te teu l'hàbit del content malgrat qualsevol circumstÓncia. Decideix-te a realitzat el lleu esforç de prescindir dels petits defectes. Lluita amb totes les teves forces contra la depressió, contra la tristesa, contra el tedi, contra el mal humor. Combat els mètodes dominants d'acritud i grolleria i imposat la condició de ser sempre i amb tothom amable.

5. Procura donar totes las facilitats possibles als demés. Ajudels a descobrir el seu camí mes noble y a seguir-lo. Fes de la generositat de pensament i acció, la teva llei silenciosa.

6. Proposat fermament no censurar ningú, ni tan sols de pensament. Que en sabem de les veritables causes dels actes aliens?. Esforça't, al contrari, en comprendre.

7. Adopta una divisa solar, d'alegria, a totes hores. Llavors, la llum oculta que guia al mon te la incrementarà i et sorprendran a tu mateix els resultats.

8. Procura no autoexaltar-te ni autoplanyer-te. O sigui, no pensar en tu mateix, si no es amb la finalitat de perfeccionar-te.

9. Invoca l'harmonia com a fórmula de salut integral, d'equilibri del cos i l'esperit. Perquè l'harmonia es la llei suprema de l'Univers.

10. Irradia amb humilitat el teu missatge vivent de bellesa, d'espiritualitat i de pau, en un mon turmentat, materialitzat, desorientat. Ell necessita de la teva eficaç contribució. Ofereix-li la teva ment positivitzada, el teu cos pur, la teva aura harmoniosa, el teu contentament irradiant, la teva fe sense límits en la bondat de la vida i en les lleis que menen a una alta finalitat: l'evolució humana.

S. E. KALA RIMPOCHE